Julie Henneberg, hoofddocent en eigenaar  Julie is al meer dan 14 jaar bezig met yoga, eerst begonnen in Canada waar ze geboren was en afstudeerde. Yoga- en meditatiebeoefening bracht een nieuw niveau van bewustzijn, balans en positiviteit in haar leven. Door de jaren heen heeft ze trainingen gevolgd in Canada, Duitsland, Israël en India met senior docenten die bekend zijn met therapeutische yoga en spirituele groei. Als docente is Julie's beste vaardigheid het ontdekken van onaangetaste potentieel van elke deelnemer. Ze moedigt iedereen aan om zichzelf te verrassen en de grenzen te overschrijden van wat zij denken dat mogelijk is. Julie brengt jaren van mindfulness, leiderschap en fitnessinstructie mee naar de studio, evenals een zeer aanstekelijke lach.

Julie Henneberg, hoofddocent en eigenaar

Julie is al meer dan 14 jaar bezig met yoga, eerst begonnen in Canada waar ze geboren was en afstudeerde. Yoga- en meditatiebeoefening bracht een nieuw niveau van bewustzijn, balans en positiviteit in haar leven. Door de jaren heen heeft ze trainingen gevolgd in Canada, Duitsland, Israël en India met senior docenten die bekend zijn met therapeutische yoga en spirituele groei. Als docente is Julie's beste vaardigheid het ontdekken van onaangetaste potentieel van elke deelnemer. Ze moedigt iedereen aan om zichzelf te verrassen en de grenzen te overschrijden van wat zij denken dat mogelijk is. Julie brengt jaren van mindfulness, leiderschap en fitnessinstructie mee naar de studio, evenals een zeer aanstekelijke lach.

Cris Jacobs, docent  Cris is leerkracht middelbaar onderwijs en beoefende yoga als hobby. Begin dit jaar besloot ze om een opleiding als yoga-instructrice te volgen en kwam zo in contact met Julie. Zij gaf haar de nodige inspiratie en een nieuwe kijk op yoga. Dit zorgde ervoor dat Cris een vervolgopleiding bij haar ging volgen om zo de 200 uur YTT te vervolledigen. Deze opleiding is de stimulans geweest om zelf yogales te geven. Naast lesgeven aan haar eigen leerlingen, neemt ze met alle plezier de tieneryoga onder haar hoede.

Cris Jacobs, docent

Cris is leerkracht middelbaar onderwijs en beoefende yoga als hobby. Begin dit jaar besloot ze om een opleiding als yoga-instructrice te volgen en kwam zo in contact met Julie. Zij gaf haar de nodige inspiratie en een nieuwe kijk op yoga. Dit zorgde ervoor dat Cris een vervolgopleiding bij haar ging volgen om zo de 200 uur YTT te vervolledigen. Deze opleiding is de stimulans geweest om zelf yogales te geven. Naast lesgeven aan haar eigen leerlingen, neemt ze met alle plezier de tieneryoga onder haar hoede.

Sarah Kusters, docent  Sarah ontdekte yoga na de geboorte van haar dochter in de zoektocht om weer “iets van beweging” te doen. Snel werd duidelijk dat yoga niet enkel fysieke voldoening gaf, ook op mentaal vlak bleek het de opvulling van een leemte die ze tot op die dag nog niet had kunnen benoemen. Wat begon als een aarzelende wekelijkse les bij de beginners, groeide al snel uit naar een dagelijkse practise, het bestuderen van yoga filosofie en geschiedenis en het volgen van Teacher Trainings. Sarah heeft een diploma als Yin Teacher (100 uur) en is momenteel bezig aan haar 200 uur Vinyasa Teacher Training. Sarah combineert graag de kracht van vinyasa yoga met de rust van yin yoga. Haar favoriete quote is “yoga is stillness in action”.

Sarah Kusters, docent

Sarah ontdekte yoga na de geboorte van haar dochter in de zoektocht om weer “iets van beweging” te doen. Snel werd duidelijk dat yoga niet enkel fysieke voldoening gaf, ook op mentaal vlak bleek het de opvulling van een leemte die ze tot op die dag nog niet had kunnen benoemen. Wat begon als een aarzelende wekelijkse les bij de beginners, groeide al snel uit naar een dagelijkse practise, het bestuderen van yoga filosofie en geschiedenis en het volgen van Teacher Trainings. Sarah heeft een diploma als Yin Teacher (100 uur) en is momenteel bezig aan haar 200 uur Vinyasa Teacher Training. Sarah combineert graag de kracht van vinyasa yoga met de rust van yin yoga. Haar favoriete quote is “yoga is stillness in action”.

 

in samenwerking met

 
Bo Van Genechten, kinesist  Studeerde af in 2014 aan de Avans Hogeschool te Breda. Bo werkt bij  Fysio +  in Hasselt. Naast de algemene kine heeft ze specialisaties in medical & lymfe-taping, fascia therapie met fisioscissors en kinesiologie voor spiertesting & nutriceutica. Door haar eigen (keur)turn-achtergrond en haar werk als luchtacrobaat heeft ze veel ervaring in de begeleiding van (top)sporters. In 2018 studeert ze af als orthomoleculaire voedingsconsulent. Ze is dus leergierig, vol dromen en doelen. Haar motto: ‘Just do it.'

Bo Van Genechten, kinesist

Studeerde af in 2014 aan de Avans Hogeschool te Breda. Bo werkt bij Fysio + in Hasselt. Naast de algemene kine heeft ze specialisaties in medical & lymfe-taping, fascia therapie met fisioscissors en kinesiologie voor spiertesting & nutriceutica. Door haar eigen (keur)turn-achtergrond en haar werk als luchtacrobaat heeft ze veel ervaring in de begeleiding van (top)sporters. In 2018 studeert ze af als orthomoleculaire voedingsconsulent. Ze is dus leergierig, vol dromen en doelen. Haar motto: ‘Just do it.'

Dilara Kemer, psycholoog  Dilara is een klinisch psycholoog die zich vooral richt op begeleiding en therapie van jongeren en volwassenen. Ze is afgestudeerd als master in de Psychologie en is bovendien geregistreerd bij de Psychologencommissie als erkend psycholoog. Bij Neshama geeft ze YogaMIND workshops samen met Julie.

Dilara Kemer, psycholoog

Dilara is een klinisch psycholoog die zich vooral richt op begeleiding en therapie van jongeren en volwassenen. Ze is afgestudeerd als master in de Psychologie en is bovendien geregistreerd bij de Psychologencommissie als erkend psycholoog. Bij Neshama geeft ze YogaMIND workshops samen met Julie.

Tacha Lambrix, massagetherapeut  Tacha heeft altijd mensen willen helpen, op verschillende manieren: praten en luisteren, verzorging bieden bij mensen met moeilijkheden, fysieke ondersteuning, mentale ondersteuning, … Maar het meeste effect was er steeds door aanrakingen. Na een opleiding als Ergotherapeut is ze de Wellness Academie binnengestapt en heeft ze zich ingeschreven voor  Massagoloog . Het geeft haar enorme voldoening mensen te verlichten, te relaxen en te laten glimlachen na een uur.

Tacha Lambrix, massagetherapeut

Tacha heeft altijd mensen willen helpen, op verschillende manieren: praten en luisteren, verzorging bieden bij mensen met moeilijkheden, fysieke ondersteuning, mentale ondersteuning, … Maar het meeste effect was er steeds door aanrakingen. Na een opleiding als Ergotherapeut is ze de Wellness Academie binnengestapt en heeft ze zich ingeschreven voor Massagoloog. Het geeft haar enorme voldoening mensen te verlichten, te relaxen en te laten glimlachen na een uur.

 

werk met ons samen

Onze inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze studenten is de inspiratie voor onze samenwerking. We geloven sterk in een combinatie van therapieën en ook in het ondersteunen van andere professionals in en buiten ons vakgebied. We hebben zowel contractuele als losse samenwerkingen met andere hulpverleners.

Hebt u een vaardigheid of opleiding die in onze visie past? Of denkt u dat onze diensten kunnen bijdragen aan het succes van uw organisatie? Dan neem contact met ons op met een voorstel over hoe u met ons kunt werken.