Terug naar alle evenementen

Dive Deep masterclass

  • Neshama Yoga 44 Joris van Oostenrijkstraat Hasselt, Vlaams Gewest, 3511 Belgium (kaart)

“Water speurt naar de meest verborgen hoekjes en kiertjes om ze te vullen. Zo ook kunnen we onze ademhaling vergelijken met deze prachtige kracht. Ze vindt die kleine plekjes in ons lichaam om diepte te geven en ruimte te scheppen”.

Water is een krachtig en transformerend element dat al lange tijd wordt geassocieerd met vernieuwing, reiniging en stroming. In deze masterclass zal de docent Laurenz de vele eigenschappen van water verkennen door middel van beweging, ademwerk en meditatie.

Gedurende de masterclass zullen we asana's beoefenen die de vloeibaarheid en gratie van water weerspiegelen. Onze praktijk zal gericht zijn op het omarmen van de stroom van het leven en het vinden van stilte binnen de beweging. We zullen ons richten op het cultiveren van kracht, balans en flexibiliteit terwijl we bewegen.

We zullen ook pranayama (ademwerk) opnemen om ons te helpen contact te maken met de waterachtige energie binnenin ons. We zullen verkennen hoe de ademhaling kan worden gebruikt om een gevoel van kalmte en innerlijke vrede te cultiveren, net zoals het kalme oppervlak van een waterlichaam.

Of je nu nieuw bent in yoga of een ervaren beoefenaar, deze workshop staat open voor alle niveaus. Sluit je aan bij Laurenz voor een transformerende ervaring die je vernieuwd, verfrist en verbonden zal laten voelen met de krachtige energie van het waterelement.

Schrijf je in met je beurtenkaart of abonnement!

Vorige
Vorige
11 november

Massage workshop met RAAK (volzet)

Volgende
Volgende
26 november

Ayurveda : ontdek jouw yogi levensstijl