Terug naar alle evenementen

HUNGRY MOMS

  • Neshama Yoga 44 Joris van Oostenrijkstraat Hasselt, Vlaams Gewest, 3511 Belgium (kaart)

Een leven leiden als mama kan best veel energie van je vragen. En vrijwel iedereen geeft jou hetzelfde goed bedoelde advies “zorg eerst goed voor jezelf, mama”. Maar vaak ziet de realiteit van het moederschap er toch net een tikkeltje anders uit. Zorg dragen voor jezelf vraagt dan ook meer van je dan alleen maar het vrijmaken van de tijd om dit te doen. Zeg eens eerlijk, hoeveel energie schiet er bij jou nog over nadat je zorg hebt gedragen voor je kind, de rest van je gezin en alle andere verplichtingen die deel uitmaken van jouw leven? Je draagt zorg voor alles en iedereen, vaak dag in dag uit. Terwijl je stiekem eigenlijk echt nood hebt aan zorg dragen voor jezelf.

Deze workshop zal jou als postpartum vrouw gaan voeden op een dieper niveau. Of je nu twee maanden geleden bevallen bent, twee jaar geleden of als het al langer geleden is, dat is hier niet van belang. We reiken jou tijdens deze workshop allerlei tools aan zoals postpartum oefeningen, mindfulness en hartconnectie. Je zal hierbij kunnen genieten van heerlijke en voedzame snacks op een plek waar er vooral veel ruimte wordt gecreëerd om lief en leed met elkaar te delen.

  • kom met of zonder je baby/kind

  • flexibel aankomst en vertrek

  • steun krijgen van andere moeders

  • postnatale voeding en oefeningen uit Ayurveda

Voel je vrij om baby/kind mee te nemen voor hun dutje, een voeding aan de borst en/of een actieve deelname aan de moeder/kind oefeningen

Prijs incl, eten en drank

€22

Inschrijven:

ONLINE AGENDA of e-mail

Vorige
Vorige
28 juli

Womb Journey

Volgende
Volgende
2 september

Zwangerschapsyoga