Terug naar alle evenementen

Mantra & Meditatie voor de herfst

  • Neshama Yoga 44 Joris van Oostenrijkstraat Hasselt, Vlaams Gewest, 3511 Belgium (kaart)

Met Lotta Mantra Amrita:

Traditioneel vierden inheemse culturen de equinoxen en zonnewendes met dans, meditatie en ceremonie. Ze herkenden deze gebeurtenissen als erg belangrijke dagen van het jaar en voelden zich heel verbonden met de cycli van de natuur.

Meer en meer komen wij als westerse mensen ook terug in contact met deze wijsheden en ervaren we hoe de seizoenen ons helpen om in te tunen op de natuurlijke ritmes van ons eigen lichaam en onze eigen geest. 

De herfst geeft ons de kans om te oogsten wat we hebben gezaaid, om daarna los te laten en op te kuisen. Het is een tijd van balans zoeken, oude projecten af te ronden en los te laten, en nieuwe zaadjes te planten voor veranderingen die we willen manifesteren in ons leven. Deze periode geeft ons de gelegenheid om onze aandacht naar binnen te keren, en ons voor te bereiden om de koudere maanden van diepe stilte. Dé moment om oude patronen en gewoontes los te laten die ons niet meer dienen. 

Daarom gaan we tijdens deze herfst mantra workshop samen zingen, in zachtheid mediteren, terugblikken, loslaten en het stil maken in onszelf, zodat we de stem van onze innerlijke bron weer kunnen horen, kunnen laten klinken.

Prijs pp:

€25

Inschrijven: 

info@neshama.be

ONLINE AGENDA

Reserveren garandeert je plekje!

Vorige
Vorige
30 september

Wim Hof Method met Pieter Coenaerts

Volgende
Volgende
28 oktober

Restorative Practice & Yoga Nidra