Terug naar alle evenementen

Restorative Practice & Yoga Nidra

  • Neshama Yoga 44 Joris van Oostenrijkstraat Hasselt, Vlaams Gewest, 3511 Belgium (kaart)

Een Yoga Nidra sessie onder begeleiding van Sarah Kusters, waarin diepe relaxatie centraal staat. Het kan ons de nodige ondersteuning bieden bij het maken van de overgang van zomer- naar winteruur.

Tijdens deze Yoga Nidra sessie brengen we jou naar een diepe staat van ontspanning. Met behulp van rustige bewegingen, langdurig in bepaalde poses liggen & het uitvoeren van ademhalingsoefeningen zal deze vorm van Yoga jou helpen bij het ondersteunen en optimaliseren van jouw holistische welzijn. Zowel op lichamelijk als mentaal vlak zullen de voordelen voelbaar zijn.

Bij Restorative Yoga ligt de focus op de heling en herstel van lichaam en geest. We liggen langer in de poses. Zo geven we ons lichaam de kans om dieper en dieper te kunnen zakken, met ultieme relaxatie als resultaat.

Yoga Nidra kan je eigenlijk vergelijken met een lichte maar bewuste slaap. Deze techniek streeft ernaar om de kwaliteit van jouw slaap te verbeteren en jouw lichaam en geest naar een staat van volledige ontspanning te brengen. Het stimuleert rust voor ons lichaam, onze gedachten en onze emoties.

Voor wie?

Iedereen is welkom! Je hebt geen Yoga ervaring nodig om te kunnen deelnemen aan deze sessie. Extra warm aanbevolen voor de moeilijke slapers onder ons, of mensen die moeite hebben met de overgang van zomer- naar winteruur.

Prijs:

€40 p.p.

Inschrijven

ONLINE of E-MAIL

Vorige
Vorige
8 oktober

Mantra & Meditatie voor de herfst

Volgende
Volgende
10 november

Savasana Bliss opleiding met RAAK (volzet)