Terug naar alle evenementen

Women in motion

  • Neshama Yoga 44 Joris van Oostenrijkstraat Hasselt, Vlaams Gewest, 3511 Belgium (kaart)

Dear Woman, 
Let yourself be moved


Yoga in een inwaartse reis. Een reis die begint bij het bewust-zijn van je eigen lichaam, je ademhaling en je gedachten, in het hier en nu. Het is een bewuste keuze om je gedachten af te wenden van alle externe verhaaltjes en in te tunen op jouw innerlijke, intuïtieve wijsheid.



Wanneer we ons herhaaldelijk toewijden aan onze practice zullen we op een gegeven moment vooruitgang en verandering kunnen waarnemen op de mat. Dit zal ons een gevoel van vervulling geven. Het aanleren van nieuwe vaardigheden boost ons zelfvertrouwen. We zijn trots op onze prestaties, onze moed en onze inzet. We zijn trots op onszelf. Yoga leert jou, om je lichaam en wat zij allemaal kan te waarderen, te appreciëren. Het helpt jou om liever te zijn voor jezelf. 

Tijdens deze workshop gaan we ons verbinden met onszelf en met andere Yogi’s. Achter iedere practice schuilt een nieuwe kans om hetgeen wat ons niet langer dient los te laten en ons opnieuw te verbinden met delen van onszelf die door omstandigheden misschien wat meer op de achtergrond zijn verdwenen. 

Wij nodigen jou graag uit om van dit moment gebruik te maken om jouw authentieke, spontane zelf te zijn.

Laten we onszelf en elkaar vieren.





Workshop:

  • intro: CACAO CIRCLE & GROEPSGESPREK


  • movement: FLOW & MOBILITY met de focus op uithouding & kracht

  • creativity: fotoshoot met KYRA


  • snacks: RAW VEGAN TREATS

Datum: 


Tijd: 13:00 - 16:30



Tickets: €60


About Julie

“Yoga has meant many things to me over the years. At different times it has been a cherished hobby, a form of therapy, and a way of staying in shape. Now I would say it is my art. From the beginning I have always noticed that as my yoga practice evolves, other profound changes start to occur in other parts of my life. Yoga has changed how I approach work, relationships and making big life decisions. It is my life’s work to share the transformative power of yoga with other women.”

Over Kyra

“Ik ben Kyra Jacobs, 32 jaar jong en ik woon in Hasselt. Ik ben een gepassioneerde fotograaf gespecialiseerd in het vastleggen van verbindingen, de kracht van vrouwen, echtheid en zelfliefde. Mijn lens vangt niet alleen beelden, maar ook momenten van diepgaande emotie en betekenis. Met elk klikje zoek ik naar de essentie van menselijke connecties en vier ik de schoonheid van authenticiteit. Mijn missie is om via mijn foto's de innerlijke kracht en stralende zelfliefde van mijn onderwerpen te laten zien, en zo een positieve impact te creëren in de wereld van beelden."

Op instagram kunnen jullie mij vinden onder de pagina's:

@kyrajacobsphotography

@kyrajacobs.dearbody

Vorige
Vorige
9 juni

Family yoga

Volgende
Volgende
10 augustus

Opgelucht : Breathwork