Terug naar alle evenementen

Opleiding Kinderyoga


  • Neshama Yoga 44 Joris van Oostenrijkstraat Hasselt, Vlaams Gewest, 3511 Belgium (kaart)

Een training voor (yoga)docenten, therapeuten, ouders, geïnteresseerden,... Om kinderen en gezinnen mindfulness, meditatie, ademwerk en yoga te leren.

Met Laurenz Verkruysse

Ben jij gepassioneerd over yoga en wil je deze passie delen met kinderen en families? Dan is deze opleiding misschien wel iets voor jou! Tijdens deze opleiding leer je alles wat je nodig hebt om veilige, effectieve en leuke yogalessen te geven aan kinderen en families.

De opleiding is ontworpen om jou de vaardigheden en kennis bij te brengen die nodig zijn om yoga in de wereld van kinderen en hun families te brengen. Je leert over kinderpsychologie, ontwikkeling van het kind, lesplanning en -voorbereiding, speciale behoeften, veiligheid, filosofie en anatomie.

Daarnaast leer je verschillende yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, meditatie en ontspanningstechnieken die geschikt zijn voor kinderen en gezinnen.

Deze opleiding biedt niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische ervaring. Aan het einde van de opleiding ben je in staat om yogalessen te geven in verschillende settings, zoals scholen, yogastudio's, therapeutische settings, kinderdagverblijven en thuis. Bovendien bieden we ondersteuning bij het opzetten van een eigen yoga-praktijk, zodat je de kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan kunt toepassen in de praktijk.

Laurenz is een ervaren yoga docent die zijn passie voor yoga en kinderen graag met jou wil delen. We bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt leren en groeien.

Als je geïnteresseerd bent in deze opleiding, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. We kijken ernaar uit om samen met jou deze spannende reis te beginnen!

Tijd en data

Deze basis opleiding bestaat uit 16 contacturen en een online terugkom moment van 2u.

Zaterdag 12 oktober - 12u-19u

Zondag 13 oktober - 12u30-19u15

Online terugkom moment TBA

Inbegrepen in de cursus

  • 16 contacturen

  • Online terugkom moment

  • Toegang tot een facebook community group voor alle vragen en het delen van ervaringen

  • Leeslijst ter voorbereiding

  • Cursus + handouts

  • Mogelijkheid tot een stage moment

Voorwaarden

  • Een basiskennis van yoga is een minimum voorwaarde.

  • De zin om je te verdiepen in de wereld van yoga.

  • Motivatie om zelf ook yogalessen te volgen

Investering

‘early bird’ - voor 31 juli 2024 - €445 incl. BTW

Standaard tarief - vanaf 1 augustus 2024 - €485 incl. BTW

Vorige
Vorige
5 oktober

prenatale yoga + ayurveda opleiding

Volgende
Volgende
19 oktober

Yoga voor kinderen 8-12 jaar